Ladda ner vår nya app!

LokalTapiola förnyar de digitala tjänsterna för sina kunder. Livstrygghetsappen, där du bland annat har ditt digitala reseförsäkringskort, kan nu laddas ner från applikationsaffärerna Google Play och App Store.

I LokalTapiolas Livstygghetsapp hittar kunderna enkelt hjälp i nödsituationer och eventuella skadesituationer samt viktiga lokala kontaktuppgifter. I appen finns även intressant information och tips för vardagen, ett behändigt digitalt reseförsäkringskort samt de egna försäkrings- och faktureringsuppgifterna.

”Den nya Livstrygghetsappen är ett svar på våra kunders önskemål om att samla ihop LokalTapiolas digitala tjänster i en mobilapplikation. Appen och dess tjänsteutbud utvidgas gradvis under hösten”, berättar försäljningsrepresentant Lucas Mattsson vid kontoret i Mariehamn.

Tjänsteutbudet i Livstrygghetsappen utvecklas hela tiden och redan nu under september utlovas nya tjänster, varav vilka vissa bara finns tillgängliga via appen.

”Våra kunder har redan nu hittat vår sjukrådgivningstjänst HälsoHjälpen som fungerar via en app och har varit mycket omtyckt bland våra försäkringskunder. Livstrygghetsappen samlar ihop våra tjänster och styr vid behov kunden vidare till HälsoHjälpen eller DjurHjälpen”, berättar Mattsson. ”Att ha sitt reseförsäkringskort digitalt är också något som har efterfrågats av många.”

LokalTapiola investerar betydligt i digitala och elektroniska tjänster för alla kundgrupper.

”Våra mångåriga investeringar på flera hundra miljoner euro i nya datasystem och digitala tjänster möjliggör i fortsättningen ännu smidigare skötsel av ärenden i de digitala kanalerna samt stöder livstrygghetsmöten på vårt kontor. Den nya Livstrygghetsappen är ett fint exempel på våra nya digitala tjänster”, berättar LokalTapiolas digidirektör Petri Vuorinen.

Ladda ner mobilapplikationen från applikationsaffärerna Google Play eller App Store. Notera att appen är ny och att vissa funktioner kanske därför inte fungerar till 100 % ännu. Under hösten kommer vi att i snabb takt uppdatera appen för att korrigera alla eventuella fel och utöka appens tjänsteutbud. Har du hittat ett fel eller har du utvecklingsförslag? Maila oss på [email protected]!

Vad kan man göra i Livstrygghetsappen?

  • Du kan se dina försäkringsuppgifter
  • Du kan sköta faktureringsärenden såsom t.ex. betala en obetald faktura eller flytta fram förfallodagen för en faktura
  • Du får tillgång till ett digitalt reseförsäkringskort och hittar utomlands de läkarstationer som finns närmast dig
  • Du kan även läsa och skicka meddelanden via en krypterad förbindelse
  • Du hittar enkelt de viktigaste kontaktuppgifterna såsom kontaktuppgifterna till ditt regionbolag samt hjälp i nöd- och skadesituationer
  • Vid behov kan du lätt gå över till rätt kanal, t.ex. HälsoHjälpen eller webbutiken
  • Som placeringskund kan du följa med hur dina placeringar utvecklas
  • Du kan läsa intressant och nyttigt innehåll om olika teman inom säkerhet, ekonomi och hälsa
Tillbaka till LokalTapiola Åland