Hoppa till huvudinnehåll

Vi utökar vårt glada team!

Vi utökar vår personal på Åland och söker nu två nya medarbetare till kontoret i Mariehamn: En tjänstechef och en tjänsterådgivare. Läs mera om tjänsterna här nedan och ansök innan den 10 oktober!

 

Tjänstechef

Som tjänstechef jobbar du med försäljning och kundbetjäning samt som förman för vår försäljnings- och kundbetjäningspersonal på Åland. Du sparrar dina kollegor, visar vägen med dina egna insatser och leder teamets utveckling, kundarbete, resultat och arbetstrivsel. Du träffar kunder samt kartlägger behov och erbjuder kunderna lämpliga nya livstrygghetstjänster och förmåner. Hela teamet samarbetar dagligen med vår lokala ersättningspersonal som tar hand om kundernas ersättningar på ett snabbt och smidigt sätt och teamet deltar också i skötseln av inkommande löpande kundärenden. Teamet syns i det lokala samhället på många sätt, har ett brett nätverk med samarbetspartners och är aktivt på sociala medier.

Läs mera och ansök genom att klicka här!

 

Tjänsterådgivare

Vi förstärker vår organisation på Åland och söker en ny tjänsterådgivare till vår försäljning och kundbetjäning. Uppdraget är tidsbundet till en början för tiden 10/2019-9/2020, med möjlighet till en fast anställning senare.
Som tjänsterådgivare träffar du våra kunder samt kartlägger behov och erbjuder lämpliga nya livstrygghetstjänster och -förmåner. Du deltar också i skötseln av inkommande kundärenden både per telefon och i vårt kontor. Arbetet är varierande och vi kan erbjuda ett mycket omfattande tjänsteutbud. Vår service är snabb och högt uppskattad bland våra kunder.

Beroende på din bakgrund finns det också möjlighet att specialisera sig på försäljning av t.ex. LokalTapiolas placeringstjänster på deltid. Hela försäljnings- och kundbetjäningsteamet samarbetar med vår lokala ersättningspersonal som tar hand om kundernas ersättningar på ett snabbt och smidigt sätt.
Teamet du jobbar i syns i det lokala samhället på många sätt, har ett brett nätverk med samarbetspartners och är aktivt på sociala medier samt på olika kundtillställningar.

Läs mera och ansök genom att klicka här!

Tillbaka till LokalTapiola Åland