Hoppa till huvudinnehåll

Vi firar Varuboden på Åland 10 år med halva priset på bilförsäkringar!

Onsdagen den 9 juni, på Ålands självstyrelsedag, är det 10 år sedan våra vänner på S-market öppnade sin första butik på Åland. Sedan dess har det öppnats två butiker till och vid öppningen av Varuboden City slog också vi på LokalTapiola upp vårt första kontor i Mariehamn. Tack för ett gott fortlöpande samarbete S-Market och grattis på födelsedagen!

Vi på LokalTapiola Åland vill också vara med och fira Varuboden, och därför erbjuder vi 50 % rabatt på alla nya kaskoförsäkringar (den frivilliga delen av bilförsäkringen, alltså inte den lagstadgade trafikförsäkringen) som tecknas under perioden 7-30 juni 2021. Rabatten gäller första årets premie och både för nya och befintliga kunder. Rabatten gäller för försäkringar som tecknas som nya eller för sådana försäkringar som flyttas från ett annat försäkringsbolag till oss.

Om du är kund hos oss sedan tidigare men inte har något fordon försäkrat hos oss får du dessutom samlingsrabatt upp till 17 % både på bilens kaskoförsäkring och på dina nuvarande försäkringar. Precis som för alla andra försäkringar samlar du även S-bonus för bilens försäkring.

Kontakta oss för mera information eller för att få en offert!

Tillbaka till LokalTapiola Åland