Hoppa till huvudinnehåll

Bekanta dig med våra försäkringar

Visste du att när du har din hemförsäkring hos oss får alla i familjen 25% rabatt på sjukkostnadsförsäkringen?

 • Hälsoförsäkringar

  Vi bryr oss om dig och din familj. Därför skräddarsyr vi varje försäkringsskydd så att du får den försäkring du behöver, oavsett om du vill ha en enkel olycksfallsförsäkring eller en omfattande hälso- och sjukvårdsförsäkring. Du kan också försäkra ditt ofödda barn.

  Läs mer om hälsoförsäkringar
 • Hemförsäkring

  Varje hem behöver en hemförsäkring. Med rätt försäkring slipper du stå ensam om du råkar ut för en brand, stöld, vattenskada – eller om någonting går sönder. Vi hjälper dig så att du slipper oroa dig.

  Läs mer om hemförsäkringar
 • Företagsförsäkringar

  För dig som är företagare erbjuder vi omfattande helhetslösningar för bl.a. dig själv, dina anställda, din verksamhet och företagets egendom. Vi kan också hjälpa dig hitta rätt pensionslösning, både för den lagstadgade och frivilliga pensionen.

  Läs mer om företagsförsäkringar
 • Bilar och båtar

  Alla fordon som används i trafik behöver en trafikförsäkring. Du kan också välja att försäkra ditt fordon för andra typer av skador, såsom kollision, brand, stöld eller något annat tråkigt. Även på sjön kan det hända olyckor, se därför till att också ge din båt det försäkringsskydd den behöver.

  Läs mer om fordonsförsäkringar
 • Livförsäkring

  Hur skulle dina nära och kära klara sig om något skulle hända dig? Med en livförsäkring hjälper du dina närmaste att klara sig ekonomiskt tills det värsta är över. Du kan också försäkra dig för arbetsoförmåga eller allvarlig sjukdom. En livförsäkring är osjälvisk och ansvarstagande.

  Läs mer om livförsäkringar
 • Placering

  Ett bra sätt att förbereda sig för framtiden är att påbörja ett sparande. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren placerare har vi något för dig. Vi erbjuder både placeringsförsäkringar som lämpar sig bra för långsiktigt sparande och ett brett urval av fonder där du själv kan bestämma hur du placerar dina pengar.

  Läs mer om placering

Kontakta oss

"*" indicates required fields

Villkor*