Hoppa till huvudinnehåll

Kanonloppet 2019

Teckna en livförsäkring så bjuder vi på startavgiften till Kanonloppet och Ålandsmarschen!

Höstens stora åländska löparfest Kanonloppet närmar sig och den 12 oktober är det dags igen, för 52:a gången. Vi på LokalTapiola Åland vill att du ska må bra, och därför vill vi bjuda dig på startavgiften (värde upp till 30 €) när du tecknar en livförsäkring.

Erbjudandet gäller till och med den 8 oktober, då förhandsanmälningen till loppet stänger. Kampanjen gäller alla individuella sträckor inom ramen för Kanonloppet och Ålandsmarschen (med andra ord inte företagsstafetten). Alla individuella livförsäkringar som tecknats eller tecknas hos LokalTapiola under perioden 1 juni – 8 oktober 2019 omfattas av kampanjen. I samband med tecknandet får du en kod av din försäljare som du använder för att dra bort deltagaravgiften då du anmäler dig till loppet. Om du inte har fått en kod, om koden inte fungerar eller om du har andra frågor, kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Läs mera om våra livförsäkringar här.

 

Ses vi i löparspåret?

För andra året i rad är vi med som samarbetspartner till Kanonloppet. Du kommer att se oss vid vätskekontrollen i Hindersböle och dessutom kommer du att få en present av oss i samband med att du hämtar ut din nummerlapp. År 2018 delade vi ut nästan 600 vattenflaskor till deltagarna i Kanonloppet och Ålandsmarschen.

Hälsa är en viktig del av vår verksamhet och därför tycker vi att det är viktigt att stöda idrott, motion och andra hälsofrämjande aktiviteter. Kanonloppet är ett bra exempel på ett lopp som engagerar många: Stor och liten, elit och motionär.

Lycka till!

Tillbaka till LokalTapiola Åland