Hoppa till huvudinnehåll

Nättjänsten förnyas – Livstrygghetsappen avskaffas

Vi håller på och förtydligar våra digitala tjänster för att underlätta för våra personkunder. I fortsättningen kommer alla våra elektroniska tjänster att finnas i kundernas nättjänst som kommer att uppdateras och utvecklas för att bli ännu bättre. Livstrygghetsappen kommer att tas ur bruk innan slutet av september.

– Som ett livstrygghetsbolag vill vi utöver en personlig och lokal betjäning även satsa på digitala tjänster och underlätta kundernas vardag. Vi håller på att förnya vår webbplats lokaltapiola.fi och förbättrar ständigt nättjänsterna för våra personkunder med målet att förtydliga och underlätta kundens användning av de digitala tjänsterna hos oss, berättar direktör Valtteri Saurila som ansvarar för den digitala utvecklingen.

Alla tjänster som finns i Livstrygghetsappen hittas i fortsättningen i nättjänsten

Livstrygghetsappen dvs. mobilappen som är avsedd för LokalTapiolas kunder, tas ur bruk under hösten. Kunden har kunnat sköta sina försäkrings- och placeringsärenden i mobilappen. Alla tjänster i applikationen hittas i fortsättningen omfattande på vår webbplats och i våra nättjänster, vars funktioner har utvidgats för att omfatta alla våra kunder. Till exempel vid sjukdomsfall finns resenärförsäkringsintyget i framtiden tillgängligt i kundens nättjänst.

Kunden kan med sina bankkoder logga in i nättjänsten och betala fakturor på webben, begära betalningstid, göra skadeanmälan och sköta spar- och placeringsärenden samt skicka och motta meddelanden med vår kundtjänst.

Kunden har fortsättningsvis tillgång till LokalTapiolas applikationer Hälso- och DjurHjälpen som också hittas som webbversioner på den öppna webbplatsen lokaltapiola.fi.

LokalTapiolas nättjänst hittar du uppe i högra hörnet här på lokaltapiola.ax eller genom att klicka här.

Tjänsten HälsoHjälpen betjänar person- och företagsförsäkringskunder precis som tidigare

Bäst nås HälsoHjälpens hälsovårdsexperter i chatten eller på nätet varje dag kl. 7–23 och per telefon kl. 7–18. Tjänsten fungerar på webbplatsen eller i appen som du kan ladda ner till din telefon i App Store eller Google Play. Läs mer här.

Distansveterinärtjänsten DjurHjälpen betjänar våra kunder med sällskapsdjurförsäkring varje dag kl. 7–23. Tjänsten fungerar med en mobilapp som du kan ladda ner till din telefon i App Store eller Google Play. Läs mer här.

Har du frågor? Vi har sammanställt svar här.

Tillbaka till LokalTapiola Åland