Hoppa till huvudinnehåll

Just nu 20 % rabatt på livförsäkringar

En livförsäkring är inte bara en osjälvisk gärning som tryggar dina nära och kära om det händer dig något – det kan också vara en trygghet för dig själv om du blir allvarligt sjuk eller blir sjukskriven. LokalTapiolas livförsäkringar är flexibla och enligt dina behov kan du välja vilka av nedanstående delar som ska ingå i din försäkring. Tillsammans med LokalTapiolas försäljare och kundrådgivare kommer du överens om vilket livförsäkringspaket som passar dig och din situation bäst.

Kampanj: 20 % rabatt på försäkringar som tecknas senast 28.2.2022

Passa på att teckna din försäkring senast den 28.2.2022, så får du 20 % rabatt. Fullständiga villkor för kampanjen hittar du via denna länk. I korthet:

  • Kampanjrabatten gäller följande delar av livförsäkringspaketet: Dödsfallsförsäkring och försäkring för bestående arbetsoförmåga. Rabatten är bestående.
  • Kom ihåg att LokalTapiolas samlingsrabatt Egenförmån gör att du också kan få rabatt på dina andra försäkringar hos oss då du tecknar din livförsäkring. Dessutom får du S-bonus för dina premier. Läs mer om våra kundförmåner här.

Produktmaterial

Om du vill bekanta dig närmare med våra livförsäkringar innan du kontaktar oss hittar du materialet här:

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha mer information eller om du vill ha en offert. Du kan ringa oss på 018 56361, maila oss på aland@lokaltapiola.fi, besöka vårt kontor på Ålandsvägen 31 eller fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi hörs!

"*" indicates required fields

Villkor*

Livförsäkringarna beviljas av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag.

Tillbaka till LokalTapiola Åland