Just nu 20 % rabatt på livförsäkringar

En livförsäkring är inte bara en osjälvisk gärning som tryggar dina nära och kära om det händer dig något – det kan också vara en trygghet för dig själv om du blir allvarligt sjuk eller blir sjukskriven. LokalTapiolas livförsäkringar är flexibla och enligt dina behov kan du välja vilka av nedanstående delar som ska ingå i din försäkring. Tillsammans med LokalTapiolas försäljare och kundrådgivare kommer du överens om vilket livförsäkringspaket som passar dig och din situation bäst.

Kampanj: 20 % rabatt på försäkringar som tecknas senast 31.12.2021

Passa på att teckna din försäkring senast den 31.12.2021, så får du 20 % rabatt. Fullständiga villkor för kampanjen hittar du via denna länk. I korthet:

  • Kampanjen gäller på dödsfallsförsäkringsdelen och rabatten är bestående.
  • Du har rätt till rabatten om du är eller blir kund på förmånsnivå 3 eller 4, dvs du har minst två andra försäkringstyper hos oss. Läs mer om vårt förmånsprogram ”Egenförmån” här. Exempel: Du har sedan tidigare en reseförsäkring och en bilförsäkring hos oss, och nu tecknar du en livförsäkring. Du får 13 % samlingsrabatt på rese- och bilförsäkringen och kvalificerar dessutom till 20 % fortlöpande kampanjrabatt på livförsäkringen.
  • Du kan också teckna livförsäkringen direkt via vår hemsida. Via hemsidan kan du bara teckna en dödsfallsförsäkring (alltså inte någon av de andra delarna). Via hemsidan får du 20 % rabatt för första året även om du inte är kund på förmånsnivå 3 eller 4, men om du under första året uppnår dessa blir rabatten automatiskt bestående.

Produktmaterial

Om du vill bekanta dig närmare med våra livförsäkringar innan du kontaktar oss hittar du materialet här:

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha mer information eller om du vill ha en offert. Du kan ringa oss på 018 56361, maila oss på [email protected], besöka vårt kontor på Ålandsvägen 31 eller fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi hörs!

Livförsäkringarna beviljas av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag.

Tillbaka till LokalTapiola Åland