Hoppa till huvudinnehåll

Nu öppnar vi igen!

I och med att vissa begränsningar som coronaviruspandemin orsakat upphör, håller vi kontoret öppet normalt från början av juni. Kundernas och personalens hälsa är mycket viktig för oss och därmed följer vi noggrant med hur pandemin utvecklas. 

Fr.o.m. 1 juni kan du sköta ärenden även på kontoret. I rollen av ett livstrygghetsbolag det viktigt för oss att våra kunder och personal mår bra och kan känna sig trygga. Därmed ber vi dig vänligen att följa direktiven nedan när du sköter ärenden hos oss.

  • Besök oss inte om du är sjuk.
  • Rengör dina händer med desinficeringsmedlet när du kommer in på kontoret.
  • Om du endast behöver lämna in pappersdokument kan du lägga dem i vår postlåda som finns precis innanför dörren.
  • Vi är särskilt noggranna med att det är rent på våra kontor och vi rengör ytorna ordentligt och ofta.

Du kan även sköta ärenden lätt i våra digitala kanaler.

Du kan bekanta dig med de vanligaste frågorna om försäkringar som personkunderna ställer härInformation till personkunder angående coronaviruset

Våra experters svar och synpunkter på de vanligaste frågorna om placeringar och marknadssituationen hittar du härCoronavirusepidemin fluktuerar aktiekurserna – om man placerar långsiktig och diversifierat behöver man inte oroa sig

Tjänsten HälsoHjälpen betjänar våra person- och företagsförsäkringskunder normalt.

Bäst nås HälsoHjälpens hälsovårdsexperter i chatten eller på nätet varje dag kl. 7-23 och per telefon kl. 7-18. Tjänsten fungerar på webbplatsen eller i mobilappen som du kan ladda ner på din telefon i App Store eller Google Play.

Distansveterinärtjänsten DjurHjälpen betjänar våra kunder med sällskapsdjurförsäkring varje dag kl. 7-23. Tjänsten fungerar med en mobilapp som du kan ladda ner på din telefon i App Store eller Google Play.

Tillbaka till LokalTapiola Åland